top of page

CORONAVIRUS

Om verspreiding van het coronavirus onder controle te houden gelden in de horeca en andere sectoren aan aantal basisregels waaronder mag worden gewerkt. Wij vertrouwen op de medewerking van onze gasten, zodat een bezoek aan Bar Bloemstede voor iedereen veilig en comfortabel is!

Wij vragen van onze gasten;

- Neem vooraf contact op per telefoon of email om te reserveren/registreren, wij vragen aan u of u klachten heeft zoals (neus)verkoudheid, hoest of koorts. Indien u één of meer van deze klachten heeft, dan vragen wij u om pas te reserveren als u 24 uur klachtenvrij bent. Bekijk ook de pagina RESERVEREN

- Met ingang van 10 augustus 2020 is registratie bij een bezoek aan Bar Bloemstede verplicht. De opgegeven contactgegevens kunnen worden verstrekt aan de GGD, indien zij hiertoe verzoekt ten behoeve van contactonderzoek inzake COVID19.

- Houd gepaste afstand tot elkaar en tot medewerkers van Bar Bloemstede. De inmiddels bekende anderhalve meter is hierbij het uitgangspunt. De anderhalve meter wordt gehandhaafd vanaf 3 personen.

- De anderhalve meter regel geldt niet voor personen uit één huishouden en als het gezelschap uit maximaal 2 personen bestaat.

- Alle gasten dienen gebruik te maken van een zitplaats. 

- Vanaf 29 september gelden nieuwe landelijke maatregelen en is de horeca verplicht om vanaf 21:00 uur de deur voor arriverende gasten te sluiten. uiterlijk om 22:00 uur moet de zaak sluiten. De groepsgrootte mag maximaal uit 4 personen bestaan en binnen mogen in totaal maximaal 30 personen (excl. medewerkers) aanwezig zijn. Deze maatregelen gelden voor 3 weken. 

Tot slot, heb het gezellig, maar houd het gezond!

200928-landelijke-maatregelen-1080x1350.
bottom of page