top of page

OVER ONS

Bar Bloemstede is een gezellig café in Maarssen. Wij delen onze voordeur met onze buren Sporthal Bloemstede en wij bieden diverse faciliteiten zoals Pools, Biljart en Darts.

Als sportcafé  hebben wij diverse verenigingen zoals een tafeltennis vereniging, biljart- en dartsvereniging. Overdag tref je bij Bar Bloemstede vooral sporters die vanuit de sporthal een drankje komen drinken in onze bar.

 

Regelmatig organiseren wij activiteiten, zoals een klaverjas- en jokermiddag, country-line dance, salsa dansen en diverse initiatieven in de buurt.  Zo organiseren wij het jaarlijkse sinterklaasfeest voor de kinderen in de wijk en ook met het wijkfeest zijn wij van de partij! Regelmatig worden wijkbijeenkomsten en VVE bijeenkomsten in Bar Bloemstede belegd. Wij zijn blij om op deze wijze ook een sociaal-maatschappelijke functie te kunnen vervullen voor de wijk Bloemstede.

 

Voor bedrijvig Maarssen is Bar Bloemstede inmiddels ook de vaste plek voor een gezellige vrijdagmiddagborrel. Natuurlijk kun je ook gewoon binnen komen voor een gezellig hapje, drankje of een avond uit!

bottom of page