top of page

Pokeren in Bar Bloemstede | Pokerkampioenschap Maarssen | 7 maart 2020

Vind jij het leuk om te pokeren? Op zaterdag 7 maart om 19:30 uur organiseren wij het Pokerkampioenschap van Maarssen bij Bar Bloemstede.

Het kampioenschap is voor iedereen die het leuk vindt om te pokeren (18 jaar en ouder). Bij dit toernooi zijn er vaste delers aanwezig die het spel begeleiden. Deelname kost €15,00. De winnaar is de Pokerkampioen van Maarssen 2019/2020!  Kun je niet op tijd zijn? Je kunt tot 21:00 uur nog laat instromen.

Je eerste pokertoernooi? 

Je eerste pokertoernooi is altijd spannend. Maar wees gerust wij helpen je graag een handje. Zodra je je voor het eerst bij ons inschrijft, sturen wij je een aantal e-mails met tips voor je eerste pokertoernooi. Heb je alsnog vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Vaste delers

Bij een aantal toernooien van het Open Nederlands Kampioenschap Poker zijn er vaste delers aanwezig. Dit pokerkampioenschap is één van die toernooien. Iedere tafel heeft een vaste deler die de kaarten schudt, deelt en het spel begeleidt, zodat jij nog meer kunt genieten van het spelen! De delers spelen zelf ook mee als speler.

Regerend kampioen

Vorig jaar deden er 84 deelnemers mee aan dit toernooi (zie uitslag). De regerend pokerkampioen is Patrick van der Schief Word jij de nieuwe kampioen? 

Open Nederlands Kampioenschap Poker

Het pokerkampioenschap van Ermelo is onderdeel van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Wanneer het je lukt om de pokerkampioen van een plaats te worden, mag jij meedoen aan de landelijke finale om daar te proberen Nederlands Kampioen te worden. Ben je een beginnend pokerspeler? Maar maak je dan vooral niet te druk. Het pokerkampioenschap is vooral een gezellig pokertoernooi waar iedereen aan mee kan doen.  

Word gescout en kom in Team ONK Poker 

Een leuke bijkomstigheid van het Open Nederlands Kampioenschap Poker is dat je kans maakt om gescout te worden voor Team ONK Poker. Team ONK Poker is een professioneel pokerteam dat grote toernooien door Europa speelt.Ruurd Nauta is één van de spelers die lid werd van het pokerteam. Als gesponsorde speler won hij al meer dan €40.000,- in grote toernooien. 

Inschrijven

poker_PNG104.png
bottom of page